beats by dre cheap

AKO PODRŽAVAŠ PEDERE – MODERAN SI!

Autor: Muhamed Mahmutović
Muhamed Mahmutović: Postoji mnogo naučnih studija šta je homoseksulaizam. Donosimo vam četiri, veoma pojednostavljene, sa egzaktnim činjenicama. Možda ovo neće doprinijeti, da tih aveti bude manje, ali će makar odvratiti neke od onih što kažu: Ja nevolim pedere, ali nemam ništa protiv njih.
U zadnjoj trećeni mjeseca Ramazana usred Sarajeva, u neposrednoj blizini čuvene Careve džamije, okupili se pederi i lezbijke iz raznih evropskih zemalja, a predvode ih domaći, uvezeni preko Drine i Save. Dogovorili te svoje susrete, koje nazvaše Festivalom, u martu, pa vele nisu znali da je Ramazan, a da su i znali, vele; živimo u demokratskom svijetu, svako ima pravo na slobodu izražavanja. Da je to tako potvrdili su im domaće pederčine poput Senda Pećanina i Srđana Dizdarevića, koji je napade na učesnike ovog ljudskog rugla, nazvao čistim fašizmom. Za njih fašizam nije bilo ni četvorogodišnje granatiranje Sarajeva, ali protesti revoltiranih Sarajlija, koje su odmah sviju prozvali Vehabijama. Aha jest, baš tako!

Klikom na sliku obavezno pročitati


¤¤¤¤

Sjajni češki pisac Milan Kundera je u svom jednom romanu opisao težnju da se "bude apsolutno moderan". Tad je bilo u modi, slušati rok, ljetovati na moru, oblačiti farmerice sa širokim nogavicama itd. Svako je u to vrijeme, vrijeme komunističke vladavine nastojao na taj način biti moderan. Još su najmoderniji bili oni koji nisu vjerovali u Boga. Revolucija je pojela svoje sinove i danas to sve više nije u modi, danas su u modi drugi trendovi, a najnapredniji je onaj koji blagonaklono gleda na pedere i podržava njihovu odluku da živu u razvratu zbog kojeg je uništen Lutov narod. To dakako vrijedi samo iz ugla samih pedera, ali je to uzelo toliko maha, da će još malo biti Homofob onaj ko ih u širokom luku ne zaobiđe, dok oni zadovoljavaju najniže strasti na javnim mjestima. Kreature poput Pećanina, podržavaće ovaj šljam u namjeri da posvajaju djecu, kako bi bio što više napredan i moderan, a pozivajući se (gle apsurda) na ljudska prava. Za prava tog djeteta ih nije briga, ono je još uvjek samo dijete, nema pravo izbora!

¤¤¤¤

Neredi u čovjeku uvjek izazivaju nelagodu, ali slike nereda u Sarajevu prilikom otvaranja ovog nazovi - festivala, u svakom normalnom čovjeku su izazvale dozu radosti, što ipak taj bal vampira nije prošao onako kako su očekivali Pećanin, Imamović, Dizdarević i ostali, koji su ovo vjerovatno i osmislili želju da napakoste vjernicima, a sebe javno proglase tolerantnim. Braća, koju neki pogrdno zovu ”Vehabije”, pomognuti sa desetinama Sarajlija, bučno su protestvovali protiv ”Gej parade”, kojoj su samo za nas izmislili moderno ime. Protest se pretvorio u nerede, jer je policija svim sredstvima čuvala pravo pedera, da javno opće usred Sarajeva.
Ovom akcijom su nas zadužili da ih više ne zovemo pogrdnim imenom.

¤¤¤¤

Postoji mnogo naučnih studija šta je homoseksulaizam. Donosimo vam četiri, veoma pojednostavljene, sa egzaktnim činjenicama. Možda ovo neće doprinijeti, da tih aveti bude manje, ali će makar odvratiti neke od onih što kažu: Ja nevolim pedere, ali nemam ništa protiv njih. Protiv tog zla u našim sredinama se moramo boriti svim sredstvima, u pitanju su, kao što ćete sami zaključiti, naša djeca!

http://www.bosnjaci.net/prilog.php?pid=27483

UZMI MED I NE RAZBIJ KOSNICU
http://1204.blogger.ba
01/10/2008 05:50